DirtyHippos nieuws

17 september 2022
17 september 2022 bart

Indien je zoekt naar een specialist in digitale en online marketing, zit je op de goede plek bij ons bureau in Olen. DirtyHippos durft anders te zijn. Wij zijn er ons dan ook van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem. We zijn heel sterk geworden in totaalcommunicatie en kunnen hierdoor veel meer betekenen voor onze klanten. We begeleiden hen in de digitale wereld van a tot z. Ontdek voor welke diensten je op ons rekent.

 

Digitale Marketing In Allerlei Vormen

In ons kantoor in Olen kan je terecht voor allerlei vormen van digitale marketing, waaronder online marketing. Wil je de marketing voor je bedrijf in onze handen laten? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een professioneel logo ontwerpen. Heeft je bedrijf nog geen website? Laat dan een website maken door onze specialisten in digitale marketing! Zij kunnen een standaard website, maar ook een webshop bouwen. Verder is ons bureau ook gespecialiseerd in andere vormen van online marketing zoals copywriting en e-marketing. Een extra troef dat ons bureau voor online marketing bezit, zijn onze interne fotografen. Daardoor kunnen we ook verschillende soorten fotografie aanbieden zoals modelfotografie maar ook productfotografie.

 

Een Bewust Gelimiteerd Klantenbestand

Ons kantoor voor digitale marketing is niet enkel anders in online communicatie, maar ook op andere punten. We hebben bewust minder klanten. Op deze manier leren we onze bestaande klanten echt ‘kennen’. We weten perfect wat jij als klant wilt en communiceren sterk. Wij gaan elke opdracht aan, hoe moeilijk deze ook kan zijn.

 

Bekijk Onze Realisaties

Wil je de digitale marketing in handen laten van ons bureau? Wij doen graag de mogelijkheden van onze diensten uit de doeken en bekijken met plezier hoe we je bedrijf van de juiste oplossingen kunnen voorzien. Wil je eerst eens kijken wat ons bureau al verwezenlijkt heeft wat online marketing betreft? Neem dan een kijkje tussen onze realisaties!

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Economica

© 2022 – 2023
contact-section