Eerste ontmoetingsavond

27 september 2022
Posted in Event
27 september 2022 Aster Lambrechts

Op 26 september was het zover, onze eerste ontmoetingsavond. Hier leerden we onze nieuwe potentiële leden kennen. De ontmoetingsavond ging door op school in de zomerbar, zo hadden nieuwe studenten meteen een vertrouwd gevoel. 

Wanneer we iedereen ontvangen hadden en een eerste kennismaking achter de rug was, begon de gezelligheid. Iedereen kreeg een gratis drankje en een lekker hapje, de snackbus stond namelijk klaar met frietjes en snacks.

Ook was er een dj aanwezig die voor de beste plaatjes zorgde en de ruimte vulde met sfeer. De nieuwe studenten leerden ons beter kennen aan de hand van allerlei spelletjes en sloegen een babbeltje met het praesidium. 

Natuurlijk waren er veel nieuwsgierigen die zich afvroegen welk traject ze moesten doorlopen om zich volwaardig lid van onze vereniging te kunnen noemen, deze avond was de ideale gelegenheid om het praesidium te bestoken met vragen en op de rooster te leggen. Om hen alvast wat voor te zijn hadden we kaartjes voorzien waar al onze evenementen op stonden.

Na de ontmoetingsavond zijn we met zijn allen gezellig doorgegaan naar een evenement dat zich in café ’t Muske bevond. Hier hebben we samen gedanst en plezier gemaakt.

Alvast welkom aan heel wat nieuwe aspirantjes, tot op de tweede ontmoetingsavond en de doop!

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Economica

© 2022 – 2023
contact-section