Nieuwe schachten!

6 november 2022
Posted in Gebeurtenis
6 november 2022 Aster Lambrechts

Joepie, onze aspiranten hebben de Economica doop doorstaan! Dit betekent dat we zij zichzelf vanaf nu schacht mogen noemen.

Op 25 oktober werden de aspirantjes op de Markt te Geel verwacht om 15:30u. Hier kregen ze een snelle uitleg van de schachtenmeester en zedenmeester over de verloop van de doop. Om 16u begon dan het echte werk, economen kwamen aan met als doel de aspiranten eens goed te laten zweten. Ja je raadt het al, het eerste gedeelte van de doop is een fysiek gedeelte.

Nadat de aspiranten goed opgewarmd waren van het harde labeuren, trokken we met zijn allen naar de Boogaard. Hier zou het ‘vettige’ gedeelte plaatsvinden. Voor we van start gingen, werden alle doopspullen uiteraard even gecontroleerd door de zedenmeester. Groen licht, we konden van start gaan.

Mayonaise, ketchup, bietensap, cornflakes, etc. belandde netjes over de schachten heen. Dit terwijl ze in beweging bleven door te rollen, kruipen, springen en spelletjes te spelen. Het rook er niet zo prettig, maar het was leuk om te zien dat onze aspiranten plezier aan het maken waren.

Dit ‘vettige’ gedeelte was tevens ook het laatste van de doop, tijd om te douchen! De economen wachtten geduldig de nieuwe schachten op in Café de Campus, waar iedereen een tas warme soep en chocomelk kon verkrijgen.

Nadat iedereen gedouched en opgewarmd was, was het tijd voor het officiële gedeelte! Hier kregen de nieuwe schachten hun dooplintje en kregen ze te horen wie hun peter of meter was die hen onder de vleugels zal nemen gedurende hun eerste jaar bij Economica.

Uiteraard namen de economen hierna nog deel aan het feestje dat gaande was in het café, zo werd de doop met succes en veel plezier afgesloten.

Aan alle nieuwe schachten, veel succes met jullie schachtenperiode en welkom bij Economica!

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Economica

© 2022 – 2023
contact-section