About

DirtyHippos gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

WIE ZIJN WIJ?

Missie, visie & concept

Wij zijn van mening dat merken het sterkst zijn wanneer ze spreken en handelen als één. Hoe gerichter we het merk maken, hoe krachtiger het wordt. En hoe krachtiger het wordt, hoe efficiënter het zal zijn. We zijn niet alleen bezig met het vergroten van de naamsbekendheid, maar ook met het vergroten van het merkbelang.

Communicatie, expertise & kennis

Onze manier van werken is anders dan anders. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat klanten meer en meer verwachten van hun communicatiespecialisten. Vandaar dat we onze aanpak volledig hebben aangepast. We waren het beu om van anderen afhankelijk te zijn en willen onze expertise en kennis overbrengen naar onze klanten, op onze manier.

Uniek, anders & apart

DirtyHippos is er zich van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Vandaar dat we ook anders zijn dan anderen. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem, durven is onze troef. We gaan steeds een stapje verder waar anderen zich ongemakkelijk zouden voelen.

About
clients

Vacature

Vacature: Interne medewerker

clients

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Economica

© 2022 – 2023
contact-section