About

WE LOVE WHAT WE DO
ANDS WE DO IT WITH PASSION

We are a creative agency located in Brooklyn, New York.
We’ve won a ton of awards and have been featured in all of the magazines.

WIE ZIJN WIJ?

DirtyHippos durft anders te zijn…

DirtyHippos is er zich van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Vandaar dat we ook anders zijn dan anderen. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem, durven is onze troef. We zijn heel sterk geworden in totaalcommunicatie en kunnen hierdoor veel meer betekenen voor onze klanten. We begeleiden hen in de digitale wereld van A tot Z, dit gaat van een logo en huisstijl, webdesign, copywriting tot e-marketing.  DirtyHippos bezit nog een extra troef namelijk interne fotografen. Hierdoor kunnen we ook verschillende soorten fotografie aanbieden zoals modelfotografie maar ook productfotografie.

 

We zijn niet enkel anders in communicatie maar ook op andere punten. DirtyHippos heeft bewust minder klanten, door deze manier van werken te hanteren kunnen we garanderen dat we onze klanten echt ‘kennen’. We weten perfect wat ze willen en communiceren heel sterk met onze klanten.

Voor elke digitale opdracht, ingewikkeld, moeilijk of vervelend? DirtyHippos gaat de uitdaging aan…

About
clients

Stageplaatsen

DirtyHippos
DirtyHippos

Webdesign / Webdeveloper

Stage

Je hebt kennis van WordPress en met jouw ervaring willen we ons team naar een hoger niveau tillen. Elke visie van de DirtyHippos members vinden wij erg belangrijk!

DirtyHippos

Copywriter

Stage

Als copywriter ga je aan de slag met het schrijven van teksten, slogans, catchy lines. De teksten moeten enerzijds duidelijk zijn en anderzijds correct geschreven zijn. Het moet een aantrekkelijk geheel worden dat aangenaam leesbaar is.

DirtyHippos

Offline & Online Marketing

Stage

Als student die zich wilt verdiepen in Digital Marketing help jij ons onze missie te verwezenlijken. Je denkt mee over de strategie voor onze digitale campagnes.

DirtyHippos
DirtyHippos

Social Media Content Creator

Stage

Je bent mee met de laatste online trends en weet wat publiek trekt. Je hebt een brede kennis van social media kanalen als Facebook en Instagram en wil je hier ook verder in verdiepen.

DirtyHippos

Sales Medewerker

Stage

Je staat in voor de sales van alle aspecten van DirtyHippos. Prospectie is een onderdeel van jouw takenpakket. Je bezoekt/contacteert potentiële klanten en presenteert onze diensten op een originele manier.

DirtyHippos

Grafisch Ontwerper

Stage

Ben jij creatief ingesteld en hou je van een uitdaging? Dan is deze job als grafisch designer echt iets voor jou. Je werkt zelfstandig en zoekt naar nieuwe ideeën en creaties.

clients

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

pr@economica.be

+32 474 123 456

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

info@economica.be

+32 491139972

Economica

© 2022 – 2023
contact-section