Tweede ontmoetingsavond

18 oktober 2022
Posted in Event
18 oktober 2022 Aster Lambrechts

De tweede ontmoetingsavond ging door op 13/10/2022 in ons geliefde stamcafé, Café De Campus. Al gauw kwamen de nieuwe aspiranten gedag zeggen. Veel bekende gezichten van op de eerste ontmoetingsavond, maar ook heel wat nieuwe gezichten die kennis kwamen maken.

We vlogen er meteen in met een leuke variant op het spel beerpong. Aan de bekers waren bepaalde vragen verbonden. Werd er een pingpongballetje in je beker gegooid, moest je de vraag beantwoorden die erbij hoorde. Zo leerde iedereen elkaar wat beter kennen en werd er heel wat afgelachen door een paar grappige vragen.

Economica had voor de aanwezige bier voorzien, maar al snel gingen er ook shotjes over de toog. Het maakte dat de sfeer gezelliger en gezelliger werd. Ook oud leden kwamen een kijkje nemen. We gingen met zijn allen in een cirkel staan, waar iedereen inclusief de nieuwe aspiranten een voorstelling van zichzelf gaf.

Na de plezierige ontmoetingsavond zijn we allemaal samen afgezakt naar de Candyshots TD van de laboranten. We waren precies wat vroeg, want buiten de talrijke economen was er nog niet veel man aanwezig. Geen probleem, wij hadden sfeer en gezelligheid meegebracht.

Ga zeker de foto’s van deze TD eens bekijken, vast en zeker de moeite waard. Je ziet meteen wat een toffe bende die economen zijn. De aspiranten genoten ook met volle teugen en we hebben heel wat nieuwe studenten overtuigd om zich bij ons te laten dopen.

Volgende week staat de doop voor de deur, zijn jullie hier net als ons zo benieuwd naar?

BECOME ONE OF US

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Organisatie en Management en graduaten aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Public relations

Voor al uw vragen voor onze PR kan u contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Contact algemeen

Voor alle algemene vragen kan u ons contacteren via het e-mailadres of telefoonnnummer.

Economicageel@outlook.be

+32 496385582

Economica

© 2022 – 2023
contact-section